75 éves az Alföld Áruházi puskás támadó (+ VIDEÓ)

Vissza a címlapra
75 éves az Alföld Áruházi puskás támadó (+ VIDEÓ)

A Bács-Kiskun megyei nyomozók őrizetbe vették az emberölés bűntett kísérletével gyanúsítható 75 éves kecskeméti férfit.

Mint arról tegnap röviden beszámoltunk, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt nyomozást rendelt el egy helyi lakossal szemben, aki az egyik megyeszékhelyi üzletben lövést adott le.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsított és élettársa néhány hónappal ezelőtt összevesztek és külön költöztek, ám a férfi ebbe nem törődött bele. A nőt 2019. július 24-én felkereste munkahelyén, egy megyeszékhelyi üzletben. Előzőleg otthonában magához vette engedéllyel tartott - ám szabálytalanul átalakított - sörétes lőfegyverét. A boltban a fegyvert a nőre fogta, az asszony azonban a pult mögé bújva egy gázsprayvel próbálta a volt élettársát ártalmatlanná tenni, aki dulakodni kezdett egy éppen az üzletben tartózkodó férfival. Eközben a fegyver elsült, ám szerencsére a lövéstől senki nem sérült meg.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói a kecskeméti férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Galéria (5 kép)

Összes kép letöltése