Lövés dördült az Alföld Áruházban

Vissza a címlapra
Lövés dördült az Alföld Áruházban

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást. (Fotó: Mészáros István‎ / Sebességmérés/Útinform Kecskemét)

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. július 24-én 16 óra 7 perckor bejelentés érkezett, miszerint lövés dördült el egy kecskeméti áruházban.

Az egyenruhások azonnal a helyszínre vonultak, ahol elfogták a feltételezett elkövetőt. Vele szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

A történtek során nem sérült meg senki. A rendőrök lezárták az utat az Alföld áruház előtt.

FRISSÍTÉS:

A baon.hu információi szerint egy férfi akarta kivégezni korábbi szerelmét. A férfi 22 éven át volt az élettársa az áruház egyik boltjában dolgozó nőnek, azonban a nő három héttel ezelőtt szakított vele. A hírportál úgy tudja, hogy a férfi az elmúlt három hétben többször is életveszélyesen megfenyegette a nőt, aki emiatt testőrt is fogadott.

A férfi - aki vadász - egy sörétes puskával ment be az üzletbe. A baon szerint a nő gázsprével a férfi felé fújt, és emiatt nem talált a lövést. Ezt követően a nő testőre leteperte a férfit, majd az áruház biztonsági őreivel visszatartották a támadót a rendőrök kiérkezéséig.