Váradi Kornél a KTE-Duna Aszfalt férfi kosárlabdacsapat új vezetőedzője

Vissza a címlapra
Váradi Kornél a KTE-Duna Aszfalt férfi kosárlabdacsapat új vezetőedzője

2020. junius 11-én, csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be új vezetőedzőjét a KTE-Duna Aszfalt férfi kosárlabdacsapata Váradi Kornél személyében.

A sajtótájékoztatón elsőként Sörös Jenő, a KTE Kosárlabda Klub Kft. ügyvezetője köszöntötte a résztvevőket, majd elmondta, hogy a folyamatosság, a stabilitás jegyében már szezon közben megkezdődött a következő időszak tervezése, ahogyan az a korábbi évekre is jellemző volt. Mint mondta, a vezetőedzői poszt kérdése Forray Gábor Székesfehérvárra igazolása után vált csak aktuálissá, és a klubvezetés saját házon belül találta meg a megoldást Váradi Kornél személyében.

Váradi Kornél hangsúlyozta, hogy két éve azért érkezett Kecskemétre, hogy tovább tudjon fejlődni, előrébb lépjen szakmailag. Eztán is fontos lesz számára a folyamatos tanulás, ehhez minden segítséget meg fog kapni, mert a stáb mellett lesz egy olyan szakmai mentor, akitől bármikor tud útmutatást kapni. Mint mondta, az új megbízatás nagy felelősséggel is jár számára, de szereti a kihívásokat, és a lehető legjobb tudásával kívánja szolgálni a klubot, hogy a csapat eztán is eredményesen tudjon szerepelni az élvonalban.

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere is részt vett a sajtótájékoztatón. Hangsúlyozta, hogy a városvezetés számára továbbra is fontos a sport, ezen belül is kiemelt szerepet kap a kosárlabda. Hozzátette, hogy városunk számos területen ugrásszerűen fejlődött az elmúlt években, most már a sportban is az előrébb kell lépni, ehhez nagy csapatmunka kell, amiben ők partnerek lesznek. Végezetül, de nem utolsó sorban sok sikert kívánt Váradi Kornélnak a vezetőedzői munkához.

A KTE Kosárlabda Klub Kft. tulajdonosi tanácsának elnöke, Fazekas Mihály a folytonosságra, a szakmai elhivatottságra és a szisztematikus épíkezésre hívta fel a figyelmet. Ezek a legfontosabb alapértékek, amelyekre hosszú távon lehet alapozni. Az elmúlt években több kiváló szakember is letette névjegyét Kecskeméten, most Váradi Kornélon a sor, ehhez mindent meg fog kapni a vezetőségtől - húzta alá.

Ezt követően Váradi Kornél és Fazekas Mihály aláírással, majd kézfogással szentesítették a felek közötti szerződést.

(ktekosar.hu)