Univer24 – átadták a fődíjat a Református Általános Iskolának

Vissza a címlapra
Univer24 – átadták a fődíjat a Református Általános Iskolának

Avramucz Attila, az Univer Product Zrt. vállalati kapcsolatok igazgatója adta át 2019. április 3-án, szerdán reggel az Univer24 úszásünnep legeredményesebb „nagy iskolájának" az első helyért járó 150.000 Ft értékű vásárlási utalványokat Varga László nyugalmazott református lelkész, püspökhelyettesnek, a Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány kuratóriumi elnökének.

Az eseményen jelen voltak Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, Varga Nándor református lelkész, az Igazgatótanács elnöke, Tóth Attila, a Kecskeméti Református Általános Iskola igazgatója, Szenes Mártonné Durucz Anna, a Kecskeméti Református Gimnázium igazgatónője, az úszásban résztvevő református kisdiákok jelentős része és az Univer24-es úszás iskolai szervezői.

Mint elhangzott, idén volt első alkalommal, hogy az Univer24 úszáson közösen vett részt a református általános iskola és a gimnázium. Ennek is köszönhető a rekord létszám: összesen 446-an úsztak a két iskola képviseletében.

Az ünnepségen Kecskemét polgármestere a város jelképével, az ágaskodó kecskével díszített tornazsákokat adott át a gyerekeknek.

A Kecskeméti Református Általános Iskola az Univer24 eddigi, 5 éves történetében 4 alkalommal volt első, egyszer pedig második a résztvevői létszám tekintetében. Mint ma, a díjátadáson elhangzott, ez „oroszlánrészt" a szervező, lelkes tanári gárdának köszönhető. Az Univertől kapott vásárlási utalványok az Alföld Áruház Sport-játék osztályán sportfelszerelésre válthatók be.

Galéria (45 kép)

Összes kép letöltése