Szombaton idegenben is itthon lesz a Kecskeméti LC

Vissza a címlapra

Furcsa helyzet állt elő, hiszen szombaton papíron a Lajosmizse vendége lesz a Kecskeméti LC, a városhatárt azonban mégsem kell elhagynia a csapatnak. Az LVLC pályái állapota miatt nem tudott volna fogadni minket, halasztani azonban nem szerettek volna, így a Műkertvárosi Sportcentrumban találkoznak a csapatok.

A megye I. tabelláját egyelőre tényleg csak tájékoztató jelleggel érdemes figyelni, hiszen a zord időjárási körülmények miatt rengeteg meccs elmaradt eddig. Ez a helyzet a Mizsével is, ők az Akasztót nem tudták fogadni, egyetlen idei meccsüket Kiskunhalason játszották, ami 1-1-es döntetlennel ért véget. Az LVLC stabil középcsapatnak számít, de a mezőny nagyon sűrű, így minden pont sokat ér a minél jobb pozíciókért folytatott csatában.

Ősszel szintén a műkertvárosi pályán találkoztak a csapatok, akkor a vendégek jó 50 percig tartani tudták magukat, végül azonban magabiztos, 4-1-es győzelemnek örülhettünk. A Kecskeméti LC önbizalommal tele várhatja az összecsapást, hiszen a Kunszállás elleni 9-0-os sikerrel indult a „tavasz".

Szabó Tibor természetesen győzelmet vár a csapattól:

„Gyakorlatilag itthon játszunk idegenben szombaton, ennek örülünk, azt viszont sajnáljuk, hogy még nem tudunk füves pályára menni. Ennek megfelelően készültünk viszont továbbra is, így ez nem lehet gond. Az eddigi hiányzókon kívül mindenki edzett a héten, egy masszív és agresszív ellenféllel szemben szeretnénk ismét bizonyítani, hogy milyen csapat vagyunk."

A meccs előtt Szabó Dáviddal is beszélgettünk, ezt az interjút ITT olvashatják szurkolóink!

Bár a mérkőzést Kecskeméten rendezik, a házigazda ettől függetlenül a Lajosmizse lesz, a belépők így 500 forintos egységáron lesznek majd kaphatóak a helyszínen.

Lajosmizsei VLC - Kecskeméti LC

Megye I. 18. forduló, Kecskemét (Műkertvárosi Sportcentrum, műfű)

2018.03.24. (szombat), 14:00

U19-es meccs: 11:45