Szerdán NB I-es csapattal mérkőzik a KTE-Piroska Szörp

Vissza a címlapra

Szerdán a bajnokság és a Magyar Kupa mellett a harmadik versenysorozatban, a Ligakupában is megkezdi menetelését a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata.

Ahogy a tavalyi esztendőben, úgy a hírös városiak számára idén is remek alkalom kínálkozik arra, hogy NB I-es ellenfelek ellen pallérozódjanak. A Kecskemét a Ligakupa B-csoportjába kapott besorolást, ebben a kvartettben Ocsovai Zsolt tanítványai a Dabassal, a Cegléddel és a Vecséssel mérhetik össze tudásukat. Az első körben Dabasra utaznak a hírös harcosok; szerdán 18.30-kor az OBO Arénában lépnek pályára.

Ocsovai Zsolt vezetőedző:

- Ez a mérkőzés nagyon jól beleillik az őszi programunkba, hiszen a bajnokságban a válogatott szereplése miatt háromhetes szünet van, így jókor jön, hogy a fiúk éles meccsen csiszolhatják tudásukat. Muszáj tűzben maradnunk a következő bajnoki mérkőzésig! Elsődleges célunk a tisztes helytállás, csakúgy, mint tavaly, és bízom abban, hogy ugyanolyan hasznos lesz számunkra, mint az elmúlt évben volt. Igazán erős és jó csapatokkal tudunk megmérkőzni a Ligakupában!

Dabasi KC VSE - KTE-Piroska Szörp

Férfi Ligakupa, B-csoport

2018. október 24, szerda 18.30

Dabas, OBO Aréna, Iskola utca 5.