Sportolókat köszöntöttek a Városházán

Vissza a címlapra
Sportolókat köszöntöttek a Városházán

Kecskemét Város színeiben 2018-ban kiemelkedő eredményeket elért sportolókat és felkészítőiket köszöntötték 2019. február 2-án, szombaton, a Kecskeméti Városházán.

Az ünnepségen az egyéni sportágak Nemzeti Bajnokságainak I-III. helyezettjei, a csapatsportágak Nemzeti Bajnokságainak I-III. helyezett korosztályos csapatainak képviselői, valamint a felnőtt csapat nemzeti válogatottban szereplő tagjai, az Európa Bajnokságon, Világbajnokságon, az AGFIS Nemzetközi Sportszövetségek Szövetsége) által szervezett, valamint a nem olimpiai sportágakban rendezett világjátékokon I-VI. helyezést elért sportolók, a kiemelkedő nemzetközi eredményt elért szenior sportolók, a hazai és nemzetközi versenyeken kimagaslóan szereplő fogyatékos sportolók és mindezen kiemelkedő versenyzők edzői vettek részt. Mintegy 140 kecskeméti sportoló.

A rövid műsort követően Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere mondott köszöntőt, majd Bogasov István tanácsnokkal, a Sport Munkacsoport elnökével közösen adták át az elismeréseket, ajándékokat.

Az ünnepségen adták át „Az Év edzője" díjat Stojan Ivkovicnak, a magyar felnőtt kosárlabda válogatott szövetségi kapitányának, a Mercedes-Gyár Kosárlabda Akadémia szakmai tanácsadójának, aki az esti sportbálon történő díjátadáson elfoglaltsága miatt nem tud részt venni.

Az ünnepséget Ujhidy Tibor, a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetségének elnöke zárta, aki a kitüntetettek és a sportszervezetek képviseletében mondta el ünnepi gondolatait.

Galéria (46 kép)

Összes kép letöltése