Lázár Bencére emlékeznek a Messzi István Sportcsarnokban

Vissza a címlapra
Lázár Bencére emlékeznek a Messzi István Sportcsarnokban

2019. december 29-én vasárnap rendezik meg a II. Lázár Bence Emlékgálát a Messzi István Sportcsarnokban.

Az immár második alkalommal megrendett Lázár Bence Emlékgála célja, hogy méltó emléket állítson Lázár Bencének, a kiváló labdarúgónak.

A 35 év feletti korosztálynak kiírt tíz csapatos teremlabdarúgó tornán Bence korábbi klubjai mellett több NB1-es, NB2-es és NB3-as futballklub képviselteti magát, valamint számos korábbi első osztályú, illetve magyar válogatott labdarúgó lép pályára. Az emlékgála programját további három színvonalas gálamérkőzés színesíti.

Az esemény megnyitóján Bence legkedvesebb dalát Caramel élőben adja elő.

A rendezvény ideje alatt a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat 10:00-15:00 óra között irányított véradást szervez a helyszínen, Gereben Lívia és Murcsik-Pávó Réka gyógyulásáért.

A rendezvényhez kapcsolódóan 2019. december 6-26. között aukcióra került egy, az Újpest FC 2019/2020-as NB1-es kerete által aláírt, egyedi, egyetlen, a II. Lázár Bence Emlékgálára készült mez. Az árverésből befolyt összeget teljes egészében a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány részére ajánlották fel a szervezők.

Az egyedi Lázár Bence mezre IDE kattintva még tudnak licitálni.

Belépők kizárólag a rendezvény ideje alatt, a helyszínen kaphatók:

- 6 év alatt: ingyenes,

- 6-13 év között: 500 Ft,

- 14-63 év között: 1500 Ft,

- 63 év felett: 500 Ft.

Az esemény teljes bevétele a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány számára ajánlották fel. Az alapítvány célja a leukémiás betegek támogatása.

Az alapítvány számlaszáma: 51700117-15004615 Fókusz Takarékszövetkezet Kerekegyháza.

Az alapítvány elérhetősége: lazarbenceemlekalapitvany@gmail.com

További információkért látogasson el az alapítvány weboldalára, Facebook oldalára, illetve keresse fel az emlékgála Facebook eseményét.