Kecskeméti TE: törökországi edzőtábor is jön

Vissza a címlapra
Kecskeméti TE: törökországi edzőtábor is jön

Pénteken hivatalosan is lezárta az őszi szezont csapatunk, a záró vacsorát követően szabadságra mehetett a keret nagyobb része. A felkészülés december közepén folytatódik, januárban Törökországba utazik edzőtáborba csapatunk.

Szabó István a keret nagy részének kiadta már a szabadságot, ez két hét teljes pihenőt jelent. Egy kisebb csoport még az NB III-as együttes edzéseit látogatja, főleg azok, akiknek nagyobb meccshiánya maradt az ősz végére, ők a hátralévő kettő fordulóban pályára is léphetnek a tartalékok között. Akadnak a keretnek természetesen sérülés után rehabilitációját töltő játékosai, akikkel külön foglalkozik majd az egészségügyi stáb a számukra előírt program szerint. A felkészülés december közepén folytatódik, a csoportok alapján ki-ki előbb vagy később kapcsolódik majd be ezt megelőzően az egyéni munkába, mely konditermi és futó foglalkozásokat jelent.

December közepétől gyakorlatilag az ünnepnapokon kívül végig munkában lesz a keret, az edzések mellett az évet majd egymás közti játékkal fejezi be csapatunk. Szilvesztert követően már zajlik is tovább a felkészülés az új esztendő megünneplése és kipihenése után, január 3-án hazai pályán fogadjuk edzőmeccsen az NB II-es Békéscsabát, majd 4-én reggel elindul a törökországi Belekbe a keret, ahol tíz napos edzőtáborra kerül sor. Ezalatt a tervek szerint újabb három felkészülési meccs következik majd külföldi élvonalban szereplő klubok ellen.

A csapat január 14-én tér haza, ezt követően már hazai környezetben zajlik a munka, majd január végén a Fehérvár FC elleni hazai mérkőzéssel elindul a tavaszi szezon.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu