Így telnek a KTE Akadémia fiataljainak napjai: Gyarmati Ferenc és Csúri Dájmond

Vissza a címlapra
Így telnek a KTE Akadémia fiataljainak napjai: Gyarmati Ferenc és Csúri Dájmond

Akadémisták otthon kénytelenek formában tartani magukat, de az egyéni edzésprogram, illetve a távoktatás adta kötelezettségek mellett, igyekeznek hasznosan eltölteni szabadidejüket. Csúri Dájmondot és Gyarmati Ferencet kérdezte Nyitray András.

Csúri Dájmond (U17):

„Délelőttjeimet az online oktatásnak szentelem én is, mint a többi diák. Nekem ez nagyon nehezen ment, mert én alapvetően nagyon kevés időt töltöttem számítógép előtt, komoly akadályokba ütköztem. Ugyanígy küldi Marci bá az edzéstervet, amit délutánonként csinálok. Itt jelenleg napi tőrzserősítő gyakorlatok és labdás technikai edzések vannak, amit a kertben végzek. A napomat egy esti futással zárom, hogy minél kevesebb emberrel találkozzak. A videón látható kihívásnak nagyon örültem, mert hiányzik a megmérettetés, mint minden sportolónak. A kihívóm szintén az edzőm volt, én a csapattársaim közül választottam, hogy így tudjunk egy kicsit egymás közt versenyezni."

Gyarmati Ferenc (U16): „Azért, mert itthon kell maradnom, számomra nem értek véget az edzések, folyamatosan csinálom az erősítő és a labdás gyakorlatokat is. Nagyon furcsa most nekem, hogy mindenre több idő jut. Az időm nagy részét tanulással, edzéssel és pihenéssel töltöm el. Sokkal többet vagyok most a családdal, több mindenben tudok nekik segíteni, amire idáig ritkán volt lehetőség. Nem telik el úgy nap, hogy kint az udvaron, vagy bent a lakásban ne rugdosnám a labdát. A hobbim jelenleg az, hogy kint a kutyáimmal focizok nap mint nap. Remélem, minél hamarabb visszatérhetek a pályára!"

Szerző: Nyitray András