Idén is lesz Sportnap és Sportbál Kecskeméten

Vissza a címlapra
Idén is lesz Sportnap és Sportbál Kecskeméten

Ismét a szórakozás és ünneplés napja lesz 2020. február 1-je, a Kecskeméti Sportnap. Ebben kulcsszerepet játszott, hogy a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége mellett KMJV Közgyűlése Értékmegőrzési Bizottsága Sport Munkacsoportja is fontosnak tartotta a Sportnap üzenetét a város sporttársadalma felé. (Archív fotónkon a 2018. Év Kecskeméti Sportolói)

A hagyományos Képviselők-Újságírók-Sportvezetők-Színészek labdarúgó kupát 10 órától a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola csarnokában rendezik meg. A „Városházi fogadás" 14 órakor kezdődik a Hírös Agóra színháztermében, amelyre mintegy 140 sportoló, sportvezető kap meghívást. Azok, akik 2019-ben munkájukkal, kiemelkedő teljesítményükkel öregbítették Kecskemét jó hírnevét. Ez a fogadás elsősorban erkölcsi elismerést jelent a város vezetése részéről a Kecskeméten működő sportegyesületek tagjai felé.

Idén is lesz Sportbál Kecskeméten: ezúttal már a 24., szintén a Hírös Agórában. A 19.00 órakor kezdődő eseményen a régi sportbálak magas színvonalát, baráti, egyúttal ünnepélyes hangulatát kívánják a szervezők visszahozni. A bálon 16 kategóriában adják át a legjobbaknak a szövetség által alapított Év Sportolója díjat.

A báli belépő a támogató cégeknek köszönhetően 7.500 forint. Belépőjegyet lehet vásárolni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér irodájában 2020. január 10-től (Kecskemét, Széchenyi sétány 11., 76/738-988; info@kspari.hu)