„Aranyos” megyei sakkbajnokság

Vissza a címlapra
„Aranyos” megyei sakkbajnokság

Immár 7. alkalommal rendezték meg az Arany János Általános Iskolában a megyei „ARANYOS" sakkbajnokságot. A rendezvény fővédnöke Zsámboki Anna a Kecskeméti Tankerület igazgatója volt. A versenyen összesen 16 általános iskolából 128 tanuló mérte össze a tudását.

A bajnokságban korcsoportonként az első hat helyezett kapott díjat. A legeredményesebb iskola a kapott érmek száma alapján a Soltvadkerti Kossuth Lajos Evangélikus Ált. Iskola. Őket követi a kecskeméti Arany János iskola, a Lánchíd Utcai Sportiskola és a Magyar Ilona Általános iskola.

A legeredményesebb tehetséges tanuló - az abszolút győztes: Daróczi Donát a soltvadkerti Kossuth Lajos evangélikus iskolából.

A legtöbb versenyzőt indító iskola: a Kecskemét Vásárhelyi Pál Általános Iskola, őket követi a kecskeméti Lánchíd Utcai Sportiskola, a kecskeméti Arany János iskola és a soltvadkerti Kossuth Lajos iskola.

A következő iskolák vettek részt a nagyszabású megyei versenyen: a kecskeméti Arany János iskola és a Lánchíd Utcai Sportiskola, a lajosmizsei Fekete István Sportiskola, a kecskeméti Béke általános iskola, a kecskeméti Piarista iskola, a Szent Imre Katolikus iskola, a Vásárhelyi Pál iskola, a kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és a Magyar Ilona iskola, a Corvin Mátyás Király iskola, a Hunyadi János iskola, a hetényegyházi Móricz Zsigmond iskola, a kiskunfélegyházi Constantinum iskola,, a soltvadkerti Kossuth Lajos iskola, a kunszállási Tóth Pál ált. iskola, a kecskeméti NJE Petőfi Sándor gyakorló iskola.

Az eredményeket IDE kattintva tekinthetik meg!

Galéria (14 kép)

Összes kép letöltése