A sportolókat köszöntötték az Agórában

Vissza a címlapra
A sportolókat köszöntötték az Agórában

Kecskemét Város színeiben 2019-ben kiemelkedő eredményeket elért sportolókat és felkészítőiket köszöntötték 2020. február 1-jén, szombaton, az Agórában. (Fotó: Csúri Dájmond (b1), a KTE Labdarúgó Akadémia U17 csapatkapitánya átveszi az elismerést)

Az ünnepségen az egyéni sportágak Nemzeti Bajnokságainak I-III. helyezettjei, a csapatsportágak Nemzeti Bajnokságainak I-III. helyezett korosztályos csapatainak képviselői, valamint a felnőtt csapat nemzeti válogatottban szereplő tagjai, az Európa Bajnokságon, Világbajnokságon, az AGFIS Nemzetközi Sportszövetségek Szövetsége) által szervezett, valamint a nem olimpiai sportágakban rendezett világjátékokon I-VI. helyezést elért sportolók, a kiemelkedő nemzetközi eredményt elért szenior sportolók, a hazai és nemzetközi versenyeken kimagaslóan szereplő fogyatékos sportolók és mindezen kiemelkedő versenyzők edzői vettek részt összesen 147 kecskeméti sportoló.

A rövid műsort követően Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere mondott köszöntőt, majd Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester és Bogasov István önkormányzati főtanácsadó közösen adták át az elismeréseket, és Grosán Pál „Kecskemét is kiállítja" című könyvét.

Galéria (78 kép)

Összes kép letöltése