A magyar szenior úszás Örökös Bajnoka címet kapta meg Hajdú László

Vissza a címlapra

A magyar szenior úszás Örökös Bajnoka címet adományozta a kecskeméti Hajdú Lászlónak, a BÁCSVÍZ KVSC kecskeméti masters úszójának, a magyarországi szenior úszás országos bajnokságain elért eredményeiért dr. Nagy Norbert, a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetségének elnöke.

A szövetség nyilvántartása szerint Hajdú László a magyarországi szenior úszóbajnokságokon 183 bajnoki címet ért el 18 naptári évben.

"Tegnap éjszaka kaptam az értesítést, hogy ezt az elismerést érdemeltem ki az úszásban töltött éveim, versenyeim után - írta közösségi oldalán Hajdú László. - Ma pedig már a fájdalmat kell megélnünk, akik Vermes Albán életét tiszteltük, szerettük! Albán! Ajánlom Neked a békesség üzenetét, és szavaim becsületét, hogy nem adjuk fel, hősként szeretünk, és hiányolunk minden egyes pillanatban! Akárcsak azokat, akiket elvesztettünk, és akik küzdenek sorsukkal a mai napon is! Sajnálom, hogy nem tudom megmutatni a készülő könyvem, mely darabjait a napokban szeretném itt is közölni. Isten áldjon MIndenkit, minden Barátomat, Ismerősömet! A bánat könnyeit letörölni sincs erő...."