A kecskeméti Bardóczky családnak segít a Gyógyítjuk a Gyermekeket Alapítvány

Vissza a címlapra

Az alapítvány ezúttal a kecskeméti Bardóczky család két gyermeke, Levente és Balázs támogatása érdekében fogott össze a Telekom Veszprém férfi kézilabda csapatával.

Levente és Balázs egy gyógyíthatatlan izombetegségben, Duchenne-szindrómában szenvednek. Mindennapi életminőségük javítása érdekében az alapítvány és a Telekom Veszprém kézilabda csapata jótékony célú kezdeményezést indított. A cél az, hogy Nagy László mezét, amelyet a veszprémi csapat tagjai (2017-es keret) dedikáltak, árverésre bocsássanak, majd a befolyt összeggel hozzájáruljanak egy mobil emelő szerkezet megvásárlásához, ami a gyermekek mozgatásában nyújthat nagy segítséget.

A Kiel elleni EHF Bajnokok Ligája mérkőzés előtt a Veszprém Aréna bejáratánál a Gyógyítjuk a Gyermekeket Alapítvány egy adománygyűjtő dobozt is kihelyez, így a mérkőzést megtekintő nézők, szurkolók adományukkal hozzájárulhatnak az Alapítvány céljainak eléréséhez, az izombetegségben, izomsorvadásban és leukémiában szenvedő gyermekek támogatásához.

A JÓTÉKONYSÁGI ÁRVERÉS SZABÁLYZATA:

Bardóczky Levente és Balázs és az őket is támogató Gyógyítjuk a Gyermekeket Alapítvány számára a Telekom Veszprém férfi kézilabda csapata által adományozott dedikált mez (2017-es) aukciójára a Gyógyítjuk a Gyermekeket Alapítvány hivatalos Facebook-oldalán kerül sor.

Az árverés tárgya: a Telekom Veszprém férfi kézilabda csapatának tagjai (2017-es keret) által dedikált mez.

A mez kikiáltási ára: 19.777,- Ft.

Licit lépcső: 5.000 Ft.

Az árverés kezdete: 2019. szeptember 11. 21.00 óra.

Az árverés vége: 2019. szeptember 20. 12.00 óra.

További részletek IDE kattintva!