A három pont reményében várjuk az Aramis elleni bajnokit

Vissza a címlapra
A három pont reményében várjuk az Aramis elleni bajnokit

Öt edzéssel készült a héten az eddig veretlen SG Kecskemét Futsal a bajnokság harmadik fordulójára. Vendégük az Aramis SE lesz a Messzi István sportcsarnokban 2019. szeptember 9-én, hétfőn 19:00 órától.

A két együttes az alapozás alatt is találkozott egymással, akkor 5-3-ra a budaörsiek nyertek, habár 3-0-ra a Kecskemét vezetett az első játékrész után.

A vendégek eddig nem tudtak egységet gyűjteni a pontvadászatban: a Dunaferrtől és a Fraditól is kikaptak, igaz csak egy-egy góllal.

Az SG Kecskemét Futsal háza táján jó a hangulat, hiszen a nyitófordulóban küzdelmes meccsen szereztek pontot a Nyírgyulajjal szemben. A második fordulóban pedig 2-2 lett az összecsapás eredménye a Csömör otthonában, ám mivel a versenykiírásnak nem feleltek meg a Rubeolánál - csak két fő 1998.01.01. után született játékost neveztek a meccsre -, így óvtak a kecskemétiek.

Pénteken az óvást elfogadta az MLSZ Versenybizottsága, így amennyiben a Rubeola FC Csömör nem fellebbez - feltehetően nem fognak -, akkor 3:0-lal a 3 pont a kék oroszlánoké lesz.

Koós Károly vezetőedző szerint minden esélyük megvan a győzelemre:

- A dupla terhelést követően jól jött a szabad hét számunkra. Egyrészt a fiúk nem csak fizikálisan, de mentálisan is kellően elfáradtak az elmúlt héten, úgyhogy jó volt felfrissülni. Ezen a héten többet tudtunk foglalkozni a taktikai dolgokkal, azokkal az elemekkel, amelyekre eddig kevesebb idő jutott. Bizakodva várjuk a következő hazai bajnokit. Számunkra minden egyes meccs újabb nagy kihívás, így lesz ez hétfőn is. Az Aramis nagyon jó erőkből áll, ezt bebizonyították már az előző fordulókban is, hiszen nagy csatákban maradtak csak alul. Ismerve őket, nem feltartott kezekkel fognak érkezni, ezért nekünk is a legjobbat kell nyújtanunk, hogy megszerezzük a számunkra fontos három pontot! Nagyon remélem, hogy a Nyírgyulaj elleni szezonnyitóhoz hasonlóan most is sokan kilátogatnak, és buzdítanak majd minket a lelátóról, és együtt örülhetünk majd a lefújást követően!

SG Kecskemét Futsal - Aramis SE

Férfi futsal NBI., 3. Forduló

2019.09.09., hétfő 19:00

Kecskemét, Messzi István sportcsarnok (Olimpia utca 1/a)