A 6. osztályos kecskeméti Polónyi Nóra „Magyarország jó tanulója, jó sportolója” díjat kapott

Vissza a címlapra
A 6. osztályos kecskeméti Polónyi Nóra „Magyarország jó tanulója, jó sportolója” díjat kapott

Minden évben kiírja az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója" díjat a 18 év alatti, a tanulásban minimálisan 4,7-es átlagot elért és országosan is kiemelkedő sportolók részére. Ebben az évben Polónyi Nóri, a Béke Téri Általános Iskola 6. osztályos diákja kitűnő tanulóként kapta meg az elismerést.

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér versenyzője 2019/2020-ban is számtalan országos versenyen végzett dobogós helyen. A serdülő válogatott egyik legfiatalabbjaként tagja a válogatott keretnek. A február végi, Kecskeméten megrendezett Újonc Magyar Bajnokságon 3. helyezést ért el. Az Újonc országos ranglista 3. helyezettje, és újonc létére a Serdülő ranglista első 12 helyét nézve 8-ként a 2. legfiatalabb versenyző. Tehetsége, szorgalma, szülői háttere és természetesen a klub segítsége révén nagy jövő áll előtte: ha ő is úgy akarja.

Ujhidy Tibor elnök: Büszkék vagyunk Nócira! Nagyon jó az irány, fantasztikus a hozzáállása az asztaliteniszhez, de még rengeteg kitartás, lemondás, alázat kell ahhoz, hogy álmai megvalósulhassanak. Csak rajta múlik, meddig jut el. A körülmények minden szempontból ideálisak, nagyban szolgálják a fejlődését. Annyi siker után ez a cím is megvan, és azonnal tovább kell lépni megújult erővel, büszkeséggel. Az elismerés kötelez, a jövőre nézve is.