Ha újra kellene hangolni a rendszert

Vissza a címlapra
Ha újra kellene hangolni a rendszert

A legtöbb vállalkozás életében vannak bizony olyan periódusok, amikor valahogy akadoznak a fogaskerekek, a korábbi fejlődési lendület kissé megtörik. Ha a kellő pillanatban ilyenkor elmarad a hatékony beavatkozás, akkor még az is elképzelhető, hogy leépítésekbe kell kezdeni. Ám a rendszer megfelelő újrahangolásával lehetőség nyílhat a forgalom megnövelésére és a bevételek emelésére is.

Személyre szabott szolgáltatásokkal

A PANDORANT üzleti tanácsadó a profit növekedés folyamatához szakértelmével tud támogatást nyújtani elsősorban kiskereskedelmi és/vagy online értékesítéssel foglalkozó vállalkozásoknak. Egyedi metodikájával, alapos elemzéseivel és a szükséges stratégiai lépések meghozatalára tett javaslataival már számos vállalkozást állított ismét növekedési pályára.

Egy üzleti és pénzügyi terv alapvető, hiszen érzések alapján lehet ugyan döntéseket hozni, de nem lehet megalapozott döntéseket hozni. Jól kidolgozott marketingstratégia hiányában pedig egy vállalkozás, főképp egy kiskereskedelmi és/vagy online értékesítéssel foglalkozó vállalkozás olyan, mint egy vezető nélkül vadászatra induló farkasfalka: sokkal ritkábban lesz tele az ordas gyomor. A cégek számára pedig egy jó e-mail marketing szoftver ma már alap. A PANDORANT szakértői mindezekben profik.

Webáruház marketing

Az e-mail marketingnek két fő formáját szokás megkülönböztetni: a hírlevelek kiküldését és az automatizmusokat. Érdemes mindkettőt bevetned, ha sikeresebbé szeretnéd tenni a cégedet vagy a márkádat. Az e-mail marketing a vállalkozásod saját, külön bejáratú címlistájára épül, nem függ senki mástól, például a nagy óriások - Google, Facebook - algoritmus változtatásaitól sem. Egy hatékony e-mail marketingre minden vállalkozásnak szüksége van, hiszen ennek használatával sokkal hatékonyabbá válhat a vásárlók megszerzése, megtartása és maga a márkaépítés folyamata is.

A PANDORANT a Klaviyo rendszerét használva a webshopok rátáit hatékonyan képes jelentősen megemelni. A megfelelően beállított, FLOW szisztémában kommunikáló üdvözlő, ügyfél-visszaszerző vagy kosár- és böngészéselhagyási algoritmusok ugyanis nagyon markánsan képesek a forgalmi adatokat meredeken megemelni.

Az adatok helyes értelmezése és felhasználása

Nem szükséges az online piacokon jelen lenned ahhoz, hogy sok-sok digitális adattal rendelkezz. Ezek az adatok azonban nagyon beszédesek tudnak lenni, csak olvasni és megfelelően kell tudni értelmezni őket. Erre szolgálnak az auditok. Az online piac adataiból stratégiát készíteni nem mindig egyszerű, de erre való a PANDORANT Analitikai Mini Audit instant gyors szolgáltatása.

Ha keményen dolgozol a céljaidért, de éppen valami miatt lelassult a növekedés, a professzionális tanácsadási szolgáltatásokkal új lendületet adhatsz vállalkozásodnak, hogy tudatosabban és sokkal professzionálisabban termelhessen magasabb profitot.