Elindult a pecaverzum.hu

Vissza a címlapra
Elindult a pecaverzum.hu

Elindult a pecaverzum.hu, amely Magyarország első, napi frissítésű horgászat tematikájú híroldala.

A Pecaverzum csapatának célja egy olyan horgászat tematikájú híroldal működtetése, amely hiánytpótló a magyar médiapiac kínálatában, hiszen a meglévő palettán főként webshopokat találunk, és ahol működik is napi szintű tartalomgyártás, ott is jelentősen eltolódtak a hangsúlyok a különböző termékekről szóló cikkek irányába.

Aki a pecaverzum.hu-t olvassa, biztosan értesül majd a legfontosabb hírekről, különleges fogásokról, nézhet minőségi, multimédiás tartalmakat is, olvashat szakmai, tudományos anyagokat.

Egy olyan élő horgászközösséget szeretnénk létrehozni, ahol egyedi tartalmakkal, közvetlen stílussal tudjuk informálni és szórakoztatni az olvasókat, nézőket.

A Pecaverzum csapatának tagjai amatőr horgászok, azonban a média világában kétévtizedes szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkeznek.

Csaptunk tagjai az elmúlt években számos országos televíziónak, internetes újságnak, offline kiadványnak segítették a munkáját, és jelenleg is rendszersen teljesítünk különböző megbízásokat, főként televíziós műsorgyártás területén.

A Pecaverzum legfrissebb anyagában például arról értesülhet, hogy megmenekülhet a kiszáradástól egy Natura 2000 védelem alatt álló horgászhely.

IDE kattintva elérheti a pecaverzum.hu oldalt!