Elegáns megjelenés fém okosóra szíjakkal

Vissza a címlapra
Elegáns megjelenés fém okosóra szíjakkal

Az Apple Watch okosórák egyedülállóak a piacon megjelenésük óta, hiszen a hagyományos óraalkalmazás, valamint az egészség és fitness funkciók mellett a legújabb és drágább modellek az okostelefonok számos funkciójával is rendelkeznek.

Amennyiben az almás készülékek kedvelője vagy, és minden eszközödet ennek megfelelően szerzed be, az egyes darabok kompatibilitása rendkívüli, így már például az okosóra segítségével is feloldhatod Mac gépedet, de az iPhone számos alkalmazását is kezelheted a csuklódról.

Az Apple Watch okosórák funkciói

Az Apple okosórák már a 8. verziónál járnak, és sikerük, népszerűségük töretlen. Az alapverzió mellett megtalálhatók a minden igényt kielégítő SE, valamint a masszív és sokoldalú prémium Ultra modellek is. Tokméretenként minden órához választhatsz többféle színű és stílusú, a HelloCase webáruházban kapható cserélhető szíj közül.

Az egészség funkciókhoz hozzátartozik véroxigén és EKG app, a pulzusszám, a szívritmus mérése, az alvásfázis észlelése és elemzése, a cikluskövetés.

A GPS+ Cellular funkciókkal ellátott órák mobilhálózati kapcsolatra is képesek önmagukban, iPhone nélkül, így hívások indítására, fogadására, SMS küldésre, de navigációra is, akár az okostelefonok. De számos olyan hasznos funkciójuk is van, amely a legtöbb felhasználó számára ismeretlen, így akár walkie talkie-ként, hangrögzítésre, az Apple Pay-en keresztül fizetésre is használhatók, de játszhatsz is rajtuk. Eltűnt az iPhone-od, nem tudod, hova raktad le? Az Apple Watch segítségével megkeresheted.

Minden almás okosóra 50 m-ig vízálló, így úszhatsz benne, szörfözhetsz, kite-ozhatsz, de az sem probléma, ha megázol benne. Viszont búvárkodásra nem ajánlják.

Testreszabás Apple Watch szíjakkal

A nagy kijelzőnek köszönhetően az okosórák jól áttekinthető, könnyen, kényelmesen kezelhető felületet és a tartós, professzionális kialakítású szíjaknak köszönhetően minden helyzetben megfelelő rögzítést jelentenek.

Az egyénileg cserélhető szíjak mind az 5 tokmérethez kaphatóak, női és férfi változatban egyaránt. Ízlésednek, stílusodnak, aktuális sporttevékenységednek megfelelően változtathatod órád szíjait. Cserélésük egyszerű, a pántkioldó gombok segítségével könnyedén megejtheted akár napközben is, akár többször is egy nap.

Elegáns nőies fémszíjak

Szereted az eleganciát, ugyanakkor a hasznos okosórádtól sem válnál meg? Van megoldás! Az Apple Watch Ladies szíjak igazán elegánssá varázsolják minden hölgy okosóráját. Masszívak, mégis könnyed viseletet biztosítanak. Csillogásukkal feldobják a legelegánsabb szetteket, Rose gold, Silver, Gold és Black alapszínekben, valamint a kövekkel kirakott diamond verziókban kaphatóak, Így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő modelleket.

Kompatibilisek az összes Apple Watch szériával, csupán az óratok méretét kell helyesen megválasztanod.

Válaszd bármelyik Apple Watch szíjat, legyen az fém, szilikon, szövet vagy bőr, biztos lehetsz benne, hogy tartós és gyönyörű megoldást kapsz, hiszen a név kötelez.