Videó és werkfilm is készült az M. Bodon Pál Zeneiskola Flashmobjáról

Vissza a címlapra
Videó és werkfilm is készült az M. Bodon Pál Zeneiskola Flashmobjáról

A nagysikerű Trónok harca után egy újabb Flashmobbal készült a Kecskeméti M. Bodon Pál Alapfokú Művészeti Iskola. Ezúttal egy klasszikus zene részletét adták elő, mely Carl Orff zeneszerző Carmina Burana című művének feldolgozása lett, amely a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósulhatott meg.

Már több éves hagyománya az intézménynek, hogy a tanév végén egy hetes zenei tábort szervez, mely minden évben más tematikára épül. Sajnálatos módon a pandémia miatt 2 év kimaradt az életükből, de most igyekeztek mindent pótolni.

A 2022. június 21-24. között tartott tábor programjának fő eleme a mostani Flashmob-ra való felkészülés volt. Ennek a folyamatnak a főpróbáját, illetve a főtéri készülődés mozzanatait egy werkfilmben örökítették meg, mely a maga nevében rendkívüli. Még sosem engedtek betekintést, hogyan is készülnek az M. Bodon Pál Zeneiskola videóinak felvételei. Az idei Flashmobbal viszont kivételt tettek.

A Zeneiskola köszönetét fejezi ki a Bányai Júlia Gimnáziumnak, a főpróba helyszínének biztosításáért és a kedves együttműködésért, valamint mindenkinek, aki a produkcióhoz bármilyen formában hozzájárult.

Remek összefogás volt, reméljük, hogy még több ilyen élménnyel gazdagítja az M. Bodon Pál Alapfokú Művészeti Iskola Kecskemét városának lakóit.