Táncművészeti központtá válik egy hétre Kecskemét - Intenzív tánchét, kezdőknek és profiknak

Vissza a címlapra

Július utolsó hete emblematikus időszakká vált már minden tánckedvelő számára Kecskeméten, hiszen immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a népszerű ETOILE Intenzív Tánchét.

Barta Dóra, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház tánctagozata, a Kecskemét City Balett vezetője fontosnak érzi, hogy a táncszínházi előadások megtekintésén túl, táncszakmai fejlődési lehetőséget is biztosítson a térségben élő táncművészet kedvelői és művelői számára. 

Meghívására két fantasztikus művész tart klasszikus balett és modern tánc kurzust 2020. július 28-31-ig a „hírös város"-ban.

Visszatérő mester immár Bajári Levente, a Magyar Állami Operaház balettegyüttesének, a Magyar Nemzeti Balettnek szólistája, akinek óráin megismerkedhetnek a csodálatosan különleges klasszikus balett világával (akár 6 éves kortól is). Ajánlott táncművészeti iskolák növendékeinek, valamint professzionális balettegyüttesek tagjainak, de bátran csatlakozhatnak  balett-terembe először lépők is.

Raza Hammadi, a Ballet Jazz Art művészeti vezetője, hangulatos, élő dobszóval kísért modern táncóráin a dinamikus és lírai mozgássorok és kisebb koreográfiák váltakoznak egyedi módon.

Kezdők és haladók egyaránt látogathatják a kurzust, a résztvevők ezeken az alkalmakon bekapcsolódva érezhetik magukat a nemzetközi, táncos színvonalba. 

A táncórák minden nap 90 perces elosztásokban, 14 és 21 óra között, órarendi beosztás szerint látogathatóak a Lechner Ödön utca 3-as szám alatt.

Jelentkezni  IDE kattintva lehet!

(X)