Színházi sikerek: díjat nyert Danyi Judit, Dobó Enikő, Kőszegi Ákos, és a díszlettervező Horesnyi Balázs

Vissza a címlapra
Színházi sikerek: díjat nyert Danyi Judit, Dobó Enikő, Kőszegi Ákos, és a díszlettervező Horesnyi Balázs

Rangos elismeréseket kaptak a kecskeméti Katona József Színház színművészei és az egyik díszlettervező az elmúlt napokban.

A Vidor Fesztivál 2019 színházi versenyprogram díjazottai között Arlecchino-díjjal jutalmazták a legjobb férfi alakítás kategóriában Kőszegi Ákost, „A király beszéde" (rendező: Béres Attila) produkcióban nyújtott kiemelkedő alakításáért.

Pantalone-díjat nyert a legjobb díszletért - Horesnyi Balázs, „A király beszéde" díszlettervezője.

A Vidor Fesztivál színházi versenyprogramjának díjazottait a fesztivált szervező Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója, Kirják Róbert személyesen keresi majd fel, hogy otthoni előadásukon, saját közönségük előtt adja át nekik méltán megérdemelt elismeréseiket.


2019. szeptember 2-án, hétfőn délelőtt adták át a Városmajori Színházi Szemle díjait, ahol a szakmai zsűri hét kategóriában értékelte a versenyprogramban bemutatott darabokat. A Benkó Bence-Fábián Péter rendezte Állami áruház produkció két kategóriában is díjazott lett.

Legjobb női főszereplő: Dobó Enikő

Legjobb női mellékszereplő: Danyi Judit

A nyári fesztiválsikerek után visszatér a retro-operett a kecskeméti nagyszínpadra, ahol minden hónapban elérhető lesz a nézők számára, bérletszünetes előadásként.