Online tartja meg idén az Együtt a Művészetért Díjátadó Gálát a Kecskeméti Nemzeti Színház

Vissza a címlapra
Online tartja meg idén az Együtt a Művészetért Díjátadó Gálát a Kecskeméti Nemzeti Színház

Idén rendhagyó online gála keretében adja át a Kecskeméti Nemzeti Színház a 2019/2020-as évad legjobbjainak az elismeréseket. A jelen helyzetben nem tudja a teátrum a szponzorok segítségével támogatni a díjazottakat, de ahogy Cseke Péter igazgató elmondta: A lényeg: a dicsőség!

A kecskeméti Oscar-gálaként emlegetett évadzáró esemény nem maradhat el, és ezúttal online formában történik meg az évad ünnepélyes lezárása.

Az élőben közvetített gála, ahol az évad emlékezetes pillanataiból láthatnak majd részleteket a nézők, június 2-án án, este 7 órakor lesz elérhető a színház Facebook oldalán, Youtube csatornáján és a kecskemetinemzeti.hu oldalon.

Szavazni a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 2019/2020-as évadának nagyszínházi, kamara- és stúdiószínházi bemutatóira, az azokban közreműködő művészekre, jelmez-és díszlettervezőkre lehet. Egy űrlapon egy személyt maximum két kategóriában lehet jelölni, valamint legalább öt kategóriában kell jelöltet megnevezni.

A kategóriák a következők.

Legjobb nagyszínházi előadás

Legjobb kisszínházi előadás

Legjobb színész

Legjobb színésznő

A város kedvence

Legjobb női epizodista

Legjobb férfi epizodista

Legjobb női táncművész

Legjobb férfi táncművész

Legjobb díszlettervező

Legjobb jelmeztervező

Szavazni 2020. május 28. éjfélig IDE kattintva lehet !

A megszokott kategóriák mellett a színház saját díjait idén is átadják az est folyamán. Így a Latabár-díj és a Csizmadia-díj idei nyertesei is kiderülnek majd az online térben.