Idén is nagy sikert aratott az Újvilág Passió

Vissza a címlapra
Idén is nagy sikert aratott az Újvilág Passió

A 2022. június 3-4-én rendezett Újvilág Passió Családi Napok keretein belül a hosszú évek óta újra és újra műsorra tűzött Újvilág Passió című előadás megtekintésére két alkalommal is lehetősége volt az érdeklődőknek. (Fotó: ifj. Háry Péter)

Az egymást követő napokon megtartott előadások hatalmas sikert arattak, a Szentháromság Piarista Plébániatemplom soraiban egyetlen üres hely sem maradt.

- Hálásak vagyunk, amiért közönségünk szereti és évről évre szeretettel fogadja ezt a különleges előadást, amely az ismert eseményeket a hagyományokhoz ragaszkodva, ám mégis azoktól kissé eltérő módon mutatja be - mondta Cseke Péter, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója.

Kocsis L. Mihály és Cseke Péter szövegkönyve elsősorban az Evangéliumra támaszkodik. A szerzők ugyanakkor kevésbé ismert irodalmi alapanyagokat is felhasználtak, hogy a mindenki által közismert történetet új köntösbe bújtathassák; magyar szerzetesek történetéről mesélve hirdeti és tanítja Krisztus legfontosabb üzenetét: a szeretetet.

Galéria (35 kép)

Összes kép letöltése