A Cirkuszhercegnő Kecskeméten

Vissza a címlapra
A Cirkuszhercegnő Kecskeméten

Bemutatták Kálmán Imre, Julius Brammer és Alfred Grünwald Cirkuszhercegnő című operettjét a kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban 2021. december 29-én. A darabot Eszenyi Enikő rendezte (Fotók: MTI/Ujvári Sándor)

Fedora, a megözvegyült hercegnő a gyászév letelte után kerül újra a figyelem középpontjába. Első estéjét a szentpétervári cirkuszban tölti, ahol fergeteges műsorszámával őt is lenyűgözi a titokzatos Mister X; kegyeire azonban nem tartja méltónak a mutatványost, ahogyan Vlagyimir nagyherceget sem. A sértett férfiak bosszúja képében lép be Fedora életébe Korozov herceg, s kezdetét veszi az igaz érzelmek hazugsággal felfegyverkezett csatája.

i0103Webkep-Cirkuszhercegno.jpg

Nem kisebb vihar készülődik a pesti István Főherceg Szálloda leendő örökösének, Tóninak életében, hiszen vesztére egy rangon aluli artistalányba, Mabelbe szeret bele, miután apja kiszemeltje elől Szentpétervárra menekül.

A történet során kiderül, hogy nem Tóni az egyetlen, aki ebben a szó szerint és átvitt értelemben vett cirkuszban keresi a kiutat, a boldogságot, a felejtést. A rengeteg bonyodalom kibogozhatatlannak látszik, de az igazi szerelem egymáshoz hajtja az összetartozó szíveket, hiszen a boldogság valamennyiünktől csak egy karnyújtásnyira van.

Galéria (4 kép)

Összes kép letöltése