A Chicago-ban tér vissza Hajdú Melinda a színpadra

Vissza a címlapra
A Chicago-ban tér vissza Hajdú Melinda a színpadra

A következő évad bérletben lévő produkciói közül, a Chicago című világhírű musical-ben láthatjuk újra a népszerű színésznőt, Velma Kellyként. A világhírre törekvő gyilkos asszonyokról szóló musicalt Béres Attila állítja színpadra. A készülő produkcióhoz a teátrum Roxie szerepére meghallgatást is hirdetett, hamarosan tehát kiderül, ki alakíthatja Velma Kelly méltó "ellenfelét". (Videó: jelenet a filmből - Renée Zellweger és Richard Gere)


- Jelenleg a fél éves Marci tölti ki mindennapjaidat, de a színház első felnőtt bemutatójában már szerepelsz, sőt, ezzel térsz vissza a színpadra. Milyen érzéssel tölt el ez most téged?

- Nagyon boldogan élem meg az anyaságot, úgy érzem, most teljesedtem ki, minden a helyére került, de jó lesz kicsit visszatérni a színpadra. Marcikámmal elkezdtük a közös edzést,hogy őszre formába lendüljek. Anyukám pedig alig várja,hogy unokázhasson, amíg én próbálok, és a férjem is nagy segítségem mindenben. Igazán szerencsés vagyok.

- Velma és Roxi duettje az egyik legnépszerűbb sláger a musicalben, hosszú és énektechnikailag nehéz dal. Hogy gondolsz erre, hiszen ez bizonyára minden színésznőnek kihívást jelentene.

- Rendkívül izgatott vagyok. A Chicago zenéje erős színészi jelenlétet követelő izgalmas, füstös, bűnös, humorral teli világa kedves a szívemnek. Velma Kelly szerepe igazi örömteli kihívás számomra.

(kecskemetikatona.hu)