Újabb migránscsoportok Bács-Kiskun megyében

Vissza a címlapra
Újabb migránscsoportok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyében szolgálatot teljesítő egyenruhások 2022. május 9-én 9 óra 5 perckor 18 külföldit tartóztattak fel Balotaszállás térségében. Az illegális migránsok afgán, pakisztáni és indiai állampolgárnak vallották magukat, és jogellenesen jutottak be az ország területére.

A Bács-Kiskun megyében szolgálatot teljesítő egyenruhások 2022. május 9-én 8 óra 45 perckor 14 külföldit tartóztattak fel Balotaszállás térségében. Az illegális migránsok afgán állampolgárnak vallották magukat, és jogellenesen jutottak be az ország területére.

A Bács-Kiskun megyében szolgálatot teljesítő egyenruhások 2022. május 9-én 10 óra 50 perckor 13 külföldit tartóztattak fel Hercegszántó térségében. Az illegális migránsok szír állampolgárnak vallották magukat, és jogellenesen jutottak be az ország területére.

A Bács-Kiskun megyében szolgálatot teljesítő egyenruhások 2022. május 9-én 11 óra 15 perckor 12 külföldit tartóztattak fel Kunbaja térségében. Az illegális migránsok afgán és indiai állampolgárnak vallották magukat, és jogellenesen jutottak be az ország területére.

A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.