Toborzás Kiskunhalason, a pályaorientációs napon

Vissza a címlapra
Toborzás Kiskunhalason, a pályaorientációs napon

Diákoknak tartortottak részletes tájékoztatót a határvadász hivatásról a toborzók.

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Bács-Kiskun megyében. A toborzók tegnap Kiskunhalason, a Szilády Áron Református Gimnáziumban jártak pályaorientációs foglalkozáson. A rendőrök tájékoztatót tartottak a diákoknak a rendőri hivatásról, valamint a szerződéses határvadász szakmáról. Elmondták a felvételi követelményeket, meséltek az alkalmassági vizsgálatokról, később pedig készségesen válaszoltak a diákok kérdéseire.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.