Zöld Város beruházás Lajosmizsén

Vissza a címlapra
Zöld Város beruházás Lajosmizsén

Lajosmizse önkormányzatának rendkívüli képviselő-testületi ülése előtt került sor, a Zöld Város beruházás kivitelezési szerződéseinek ünnepélyes aláírására 2020. június 25-én, csütörtökön délután a város Művelődési Házának dísztermében. Lajosmizse belvárosa a fejlesztésnek köszönhetően komplex módon újulhat meg.

A rendkívüli ülést dr. Mák Kornél, a megyei közgyűlés alelnöke nyitotta meg. A megyei TOP keretből megvalósuló beruházás terveit Farkas Gábor építész, - a tervező Farkas Építésziroda Kft. részéről - mutatta be a jelenlévőknek.

Ezt követően került sor a kivitelezési szerződések aláírása, melyet az önkormányzat részéről Basky András polgármester látott el kézjegyével, majd a GOMÉP Kft. részéről Gombkötő Márk tájékoztatta a kivitelezés tervezett ütemezéséről az egybegyűlteket.

A megvalósítás során a nyitott terek és a zöldfelületek aránya is növekszik majd Lajosmizsén. Így a régiek megújításával és az újak kialakításával teljesen új arculatot kap a városközpont. Továbbá térfigyelő kamerarendszer, kerékpártámaszok, a zöldfelület fenntartásához kapcsolódó eszközök, hulladékgyűjtők és padok elhelyezését is tervezik a 860 millió forintos programban.

Galéria (10 kép)

Összes kép letöltése