Vászonkép, mint egyedi ajándék

Vissza a címlapra
Vászonkép, mint egyedi ajándék

Biztosan ismerős az érzés, amikor egy igazán egyedi ajándékkal szeretné meglepni egy kedves családtagját, barátját, munkatársát vagy ismerősét. A lehetőségek száma nagy, a népszerű kereső számos lehetőséget kínál, mégis az az érzés támadhat az emberben, hogy a feldobott tárgy elcsépelt, haszontalan, porfogó, nem az igazi. Esetleg tovább nehezíti a helyzetet, hogy a meglepni kívánt személynek mindene megvan, ezért mindig nehéz a közelgő eseményre frappáns ajándékot találni. Az ilyen helyzetekre nyújt kreatív ajándék megoldást egy egyedi vászonkép, amiről most pár szóban olvashat.

Kreatív ajándék

Az első és legfontosabb érv a vászonkép mellett, hogy kreatív ajándék, ami minden különleges alkalomra ideális. Különböző blogbejegyzésekben olvashatnak oldalunkon arról, miért érdemes nászajándékba, születésnapra, évfordulóra, karácsonyra vagy lakásavató ajándékba egy vászonra nyomtatott közös emléket adni. A különböző formáknak, méreteknek, típusoknak köszönhetően kreatívan kombinálható más dekorációs tárgyakkal is.

Tartós minőség

Hogy mitől időtálló ajándék a vászonkép? A minőségi alapanyagoknak köszönhetően, állapota évek múlva is kifogástalan. A kép alapja a borovi fenyő keret, amely a gondos gyártásnak köszönhetően nem vetemedik, nem deformálódik. Közismert, hogy a vászon az egyik tartósabb anyag. A modern nyomtatási technológiának hála a képet egy vizes ruha segítségével könnyen tisztán lehet tartani, elég a port letörölni róla. Az alkalmazott nyomtatási eljárás másik nagy előnye, hogy oldószermentes, nem tartalmaz káros vegyszereket, nyugodt szívvel tehető beltérre. Összegezve tehát a borovi keret, a minőségi vászon és a legmodernebb nyomtatási technológia hármasának köszönhetően a vászonkép évek múlva is olyan hatást kelt, mintha új lenne.

Milyen nyomat kerüljön a képre

A faliképek nagy előnye, hogy attól függően milyen képet, mintát vagy szöveget választunk, mindenhova beilleszthető. Legyen szó a munkahelyről vagy az otthonuk helyiségeiről. Különböző oldalak segítségével könnyen inspirálódhatunk, ötleteket meríthetünk hová kerüljön majd a vászonkép és mi legyen rányomtatva. A minták alapján könnyű választani, hogy milyen formákkal, egy vagy többrészes képekkel, esetleg fotófallal adjunk új hangulatot a térnek. A helyiség színei segítenek eldönteni, hogy színes vagy esetleg fekete-fehér effekttel módosított fotót rendeljünk.

Érdemes időt szánni a tervezésre, hogy milyen minta kerüljön a képre. Weboldalunk galériájában számos fotóból lehet választani, több mint húsz témában kínálunk megoldást. Annak megfelelően, hogy milyen alkalomra adjuk, vagy ha tudjuk ajándékozott miért rajong, könnyen tudunk választani. A pozitív idézetek jól mutatnak egy előszobában, ahol az előttünk álló napra hangolódunk, vagy esetleg a munkahelyen, ahol a nehezebb percekben is motiválni tud bennünket. Az absztrakt képek modern otthonokat tudják még különlegesebbé tenni. A nyomtatás minőségének köszönhetően gyakran nehéz megkülönböztetni, hogy nyomtatott vagy igazi festmény lóg a falon. Az utazós, drónos felvételek szabadság érzetet adnak a zárt térben. Megéri körülnézni a galériában, majd a kiválasztott képet a szerkesztőbe tölteni és akár megnézni, hogy mutat majd a falon.

A másik lehetőség, hogy saját képek felhasználásával készítünk dekorációt. Ezek lehetnek egy kiránduláson, családi eseményen, profi fotózáson vagy céges bulin készült képek. Ami közös bennünk, az az emlékhez kapcsolódó érzés. Ki ne örülne, ha egy számára kedves emlék jutna eszébe, ahányszor csak a fal felé pillant? Az esküvői képek, az új családtag érkezése, egy ünnepi esemény emlékei, a család háziállata vagy egy kedvenc hely fényképe. A saját kép feltöltése egyszerű, pillanatok alatt megvan. Ezt követően a szerkesztőben kiválasztható az ideális forma, típus és méret, majd megtekinthető, hogyan mutat majd a falon. A nyomat tervezésre érdemes szánni, viszont nem kell aggódni, hiszen utána a feltöltés, szerkesztés és rendelés már percek alatt megoldható.

Ahogy a bevezetőben is szóba került, vannak emberek, akikre úgy gondolunk, hogy mindenük megvan, nehéz új, egyedi ajándékötletet találni. Egy megkezdett fotófal később tovább bővíthető, így nem csak egy, hanem több alkalomra is egyedi megoldást kínál. Négyzetes fotófalunk, helytől függően végtelenségig bővíthető, minden oldalról.

Amire érdemes figyelni a rendelés előtt

Saját kép feltöltése esetén figyelni kell a kép minősége és a tervezett kép mérete közötti összhangra. Manapság már a telefonnal készített fényképek is nagyon jó minőségűek, amennyiben ideális fényviszonyok között készültek. A nagyobb méretű faliképekhez nagy felbontású képek szükségesek. A kisebb felbontású képek széteshetnek, pixelesek lesznek. A vászonképek gyártása előtt minden esetben ellenőrzésre kerülnek, így nálunk nem fordulhat elő, hogy rossz képminőség esetén, előzetes egyeztetés nélkül induljon a gyártás.

Amennyiben tudjuk kerül a képe, érdemes előre lemérni a kiválasztott falfelületet. Kellemetlen, ha a megrendelt kép vagy fotófal nem fér el a tervezett helyen.

Kedvenc funkciónk, hogy a képszerkesztőben lehetőség van megnézni hogyan mutat majd a fotó a falon, azonban ez nem méretarányos fotót mutat, csak egy mintát, egy hangulatot. Ezt figyelembe kell venni és viszonyítani kell a méretet a helyiségben lévő bútorokhoz.

A kép megrendelése és kiszállítása között több nap is eltelhet, amennyiben sürgősen van szükségünk az ajándékra, minden esetben keressenek bennünket az elérhetőségeink egyikén és jelezzék, hogy expressz gyártásra van szükség. Mi mindent megteszünk, hogy az ajándék időben célba érjen.

Egyből az ajándékozottnak küldve

Mindenki látott már olyan filmet, amiben a futár lepi meg az ünnepeltet. Ez nem csak filmes fogás, mi megvalósítjuk! A rendelés során a megjegyzésben kell feltüntetni, hogy a megrendelt kép ajándékba készül, egy pár soros (max. 4 rövid mondat) üzenetet is lehet írni, amit mi kézzel írt kártyán teszünk be az ajándék mellé. A címnek azt kell megadni, ahol biztosan megtalálja a futár az ajándékozott személyt a kívánt kiszállítási napon.

Állandó kedvezmény a kecskeméti lakosoknak, 1000 Ft kedvezmény mindenkinek

Városunkban népszerű Kecskemét kártya birtokosainak állandó kedvezménnyel tudunk kedveskedni. Az érvényes kártya felmutatásával 10 % kedvezményt biztosítunk a vászonképek árából. Online vásárlás esetén a kártyát képét e-mailben, közösségi média felületeken kell átküldeni a rendelés előtt, hogy meg tudjunk bizonyosodni annak érvényességéről. Nincs Kecskemét kártyája? Így is meg tudjuk lepni egy 1000 Ft-os kuponnal. Látogasson el oldalunkra, a www.ezjootlet.hu -ra majd iratkozzon fel a dekorációs tippekre a felugróablak segítségével és mi azonnal megküldjük Önnek a kedvezményre jogosító kuponkódot!

(X)