Változik a menetrend és az első ajtóknál szállhatunk fel hétfőtől a kecskeméti buszokra

Vissza a címlapra
Változik a menetrend és az első ajtóknál szállhatunk fel hétfőtől a kecskeméti buszokra

A vírusveszély miatt bevezetett korlátozások enyhítésével összhangban, május 25-én hétfőtől, a kecskeméti közösségi közlekedésben résztvevő autóbuszokon visszaáll az első ajtókon történő felszállási rend. Ezzel párhuzamosan az autóbusz-vezetőknél újra megkezdődik a jegyek értékesítése.

Tekintettel arra, hogy a fertőzésveszély csökkent - de nem múlt el teljesen - az Inter Tan-Ker Zrt. továbbra is fenntartja a korábban bevezetett óvintézkedések egy részét. Az autóbuszokat ezt követően is rendszeresen fertőtlenítjük, a gépjárművezetők és valamennyi munkavállalónk részére az egyéni fertőtlenítést, valamint a szükséges védőeszközöket biztosítjuk. Kérjük tisztelt utasainkat, hogy a közösségi közlekedés igénybevétele során törekedjenek az egymástól és munkatársainktól való megfelelő távolság megtartására, valamint használjanak egyéni légzésvédő eszközt (maszk, kendő, sál) az utazás alkalmával. A jegyvásárláskor használják az elektronikus vásárlási módot vagy lehetőség szerint pontosan kiszámolt összeggel fizessenek a jegyekért a minél kevesebb érintkezés érdekében.

Köszönjük mindent tisztelt utasunk eddig tanúsított együttműködő és támogató magatartását a vírusveszély elleni küzdelem során!

Menetrendi módosítások 2020. május 25-től. Kattintson IDE !