Vállalkozók, üzletemberek báloztak jótékony céllal a Sheratonban

Vissza a címlapra

A Sheraton Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontba várta a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egy bálozással egybekötött jótékonykodásra az érdeklődőket 2020. január 25-én, szombaton, 19 órától.

Az Üzleti Élet Jótékonysági Báljának fővédnöke dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a védnökök pedig dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke (aki feleségével, dr. Parragh Biankával, a Monetáris Tanács tagjával volt jelen a bálban - lenti képünk) és Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere voltak. A vendégfogadást követően Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Kecskemét alpolgármestere köszöntötte a bálozókat.

A bálban ezúttal díjakat is átadtak: a "Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Elnöki Aranyérem" elismerésben részesült Tormási Attila, a Tormási Kft. ügyvezető tulajdonosa, a 2019-ben elért szakmai sikeréért pedig "Az Év kereskedője" címet vehette át Hovány Márton, a Hovány Csoport alapító tulajdonosa.

Az est háziasszonya Märcz Fruzsina, a Kecskeméti Katona József Színház Domján Edit-díjas színművésze volt. A báli műsorban felléptek a Pepita Táncegyüttes és Kovács András Péter humorista. A tánchoz a zenét a Koktél 4U zenekar szolgáltatta.

A jótékonyságból befolyt összeget az Autista Gyermekekért Egyesület és a Kecskeméti Képzőművészeti Szabadiskola számára ajánlották fel a szervezők.

A BÁL TÁMOGATÓI VOLTAK:

Főtámogatók: GOMÉP Kft., Hovány Csoport

Ezüst fokozatú támogatók: BÁCSVÍZ Zrt., BUDAMOBIL-CARGO Kft., GENERÁL CENTRÁL Bt., hatPEDÁL Autósiskola Bt., KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft., OTP Bank Nyrt., PLAN Zrt.

Bronz fokozatú támogatók: RÁCZKÖVI Kft., VER-BAU Kft.

Támogatójegy vásárlásával segítették a jótékony cél megvalósulását: AKUSZTIKA Mérnöki Iroda Kft., ALFÉP Kft., BKMFÜ Bács-Kiskun Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft., Dongó József, Dr. Farkasinszky Lóránt, FLORAMED-2000 Kft., Koch Csaba az Év Bortermelője, Lázár Csaba, MATERIAL-PLASTIK Kft., Molnár Ferenc, Pintye László, Silveria Kft., Sörös Péter, Dr. Szívós László, Városi Alapkezelő Zrt.