Utánpótlás vízilabda tehetségek a Kecskeméti Fürdőben

Vissza a címlapra
Utánpótlás vízilabda tehetségek a Kecskeméti Fürdőben

2019. november 9-én szombaton és 10-én vasárnap vízilabda régiós tehetséggondozó programnak ad otthont a Hírös Sport Nonprofit Kft. által üzemeltetett Kecskeméti Fürdő.

A tehetségek felkutatása négy régióban zajlik: Észak, Budapest, Dunántúl, Alföld. Januártól ezekből a régiókból válogatják ki azokat a tehetséges ifjú vízilabdázókat, akik a decemberi Mikulás kupát követően a Magyar Válogatottat alkotják majd a 2006-os korosztályban.

Kecskemétre Bács-Kiskun megye, Békés megye és Csongrád megye legjobb 2006-os születésű fiú vízilabdázói érkeznek november 9-én és 10-én. A dél-alföldi régióban található klubok a legügyesebb játékosaikat delegálják a tehetséggondozó programba, ahol közös edzések során felmérik a gyerekek úszástudását, gyorsaságát, agilitását és labdakezelését, majd ezek tesztelése után leszűkül a regionális válogatott létszáma. A zártkörű edzésekre 9.00-11.00 óra és 14.00-16.00 óra között kerül sor a Kecskeméti Fürdő 50 méteres medencéjében.

A közös tréningek célja a válogatott keret kialakítása mellett, hogy felderítsék a fiatalok edzettségét, képzettségét és további fejlődési lehetőséget biztosítsanak a vízilabda utánpótlás kiemelkedő sportolóinak megfelelő légkörben, profi szakemberek közreműködésével.

További információkért kattintson ide.