Univer: Köllő Babett a Capsicum Club-ban

Az Univer hetényegyházi Csapsicum Clubjának márciusi sztárvendége Köllő Babett színész, táncos, szubrett és műsorvezető volt. Univer Sült „Cézár salátát" készített Erős Pistás-aszalt paradicsomos focacciával.
Sült „Cézár saláta" Erős Pistás-aszalt paradicsomos focacciával
Hozzávalók
A sült Cézár salátához:
1 fej római saláta (félbevágva)
2 csirkemellfilé
2 ek Univer joghurtos medvehagymás salátaöntetet
2 ek Univer majonézt
ízlés szerint Univer fokhagymakrém
2 ek olívaolaj
só, bors ízlés szerint
50 g reszelt parmezán
Univer Cézár salátaöntet (tálaláshoz)
Az Erős Pistás-olívás-aszalt paradicsomos focacciához (65%-os hidratációjú tészta):
1 kg BL-00 liszt
650 ml víz
30 g Univer Erős Pista
3 g friss élesztő (vagy 1 g szárított)
20 g só
50 g olívaolaj
olívabogyó
100 g aszalt paradicsom (apróra vágva)
50 g reszelt parmezán
Friss rozmaring vagy bazsalikom (opcionális)
A sült Cézár saláta elkészítése
A csirkemell előkészítése:
Keverd össze az Univer joghurtos medvehagymás salátaöntetet, az Univer majonézt, az Univer fokhagymakrémet,az olívaolajat, a sót és borsot.
Ezzel a páccal kend be a csirkemelleket.
Mindkét oldalát pirítsd aranybarnára
Sütés:
A sütőt melegítsd elő 200°C-ra.
Egy tepsibe helyezd a csirkemelleket, és süsd 25-30 percig.
Az utolsó 10 percnél tedd mellé a félbevágott római salátát, amit kevés olívaolajjal meglocsoltál.
Az utolsó 5 percre szórd meg parmezánnal a csirkét, hogy ráolvadjon.
Tálalás
A sült római salátát és csirkemellet szeleteld fel, locsold meg az Univer Cézár salátaöntet.
A frissen sült Erős Pistás focacciát vágd szeletekre, és kínáld mellé.
Extra parmezánforgácsokkal és friss bazsalikommal díszítheted.