Újabb adományt kapott a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház

Vissza a címlapra
Újabb adományt kapott a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház

A kórház koraszülött részlege 2.146.000 forint értékben babafészek csomagokat, valamint egy 2.355.000 forint értékű fénytakarót kapott. Az adományhoz szükséges 4.5 millió forint szinte kizárólag egyéni felajánlásokból gyűlt össze, egy Facebook oldalon indított adománygyűjtéssel.

A fénytakaró árát teljes egészében a L'Oréal Magyarország fodrászainak, Hajas Lászlónak és Zsidró Tamásnak köszönhetik, akik szeptemberben jótékonysági hajvágás keretében gyűjtöttek össze 2.355.850 forintot. A fodrászok egy napig ingyen szépítették a vendégek frizuráját, akik cserébe fejenként 15.000 forinttal járultak hozzá a gyűjtéshez.

A babafészek csomagok a koraszülött babák fizikai és idegrendszeri fejlődésében, a fényterápiás eszköz pedig a sárgaság megszüntetésében segít.

Az adományt Dr. Horváth Zsolt, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház orvosigazgatója, Dr. Tálosi Gyula, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház osztályvezető főorvosa, és Dr. Kelemen Edit, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Koraszülött Részleg, PIC részlegvezető főorvosa vették át Nyilka Ildikótól, az Alapítvány az Alapítványokért kuratóriumi elnökétől.

Galéria (7 kép)

Összes kép letöltése