Új külsőt kapott a keol.hu!

Vissza a címlapra

Négy éves lesz 2018. március 15-én a keol.hu (Kecskemét online) hírportál. Ezért úgy gondoltuk, hogy új külsővel zárjuk le az első négy évünket.

Az egyre szaporodó reklámok miatt ugyanis - magunk is elismerjük - már kissé „kusza lett" hírportálunk címlapja. Azt szerettük volna az új külsővel elérni, hogy „tisztuljon" a címlap, amelyen mostantól legfeljebb két reklámot fognak látni az olvasók.

A reklámok zöme pedig átkerült a cikk oldalakra. Ami véleményünk szerint nem zavarja az olvasót, a keol.hu hirdető partnerei pedig biztosak lehetnek abban, hogy minden cikknél, a cikkek mellett lesznek láthatók a termékeik, szolgáltatásaik.

A külső fiatalítást felhasználva megszabadultunk a keol.hu-nál korábban alkalmazott olyan egységektől, amelyekről az elmúlt 4 évben kiderült, hogy voltaképpen nincs is rájuk szükség. Ilyen volt például a címlapon a „korábbi hírek", továbbá a galéria könyvtár, a cikkekhez történő hozzászólási lehetőség, valamint a „cégek, üzletek" könyvtár is.

Meggyőződésünk, hogy olvasóink számára egyszerűbben átlátható, jobban kezelhető lesz majd az új külsejű keol.hu weboldal. Már csak azért is, mert a cikkek többnyire 2 - 3 napig elől maradnak a címlapon, a cikk keresést pedig az eddiginél szembetűnőbb keresővel oldottuk meg  a címlapon, de a keresőt megtalálják a cikk oldalon is. (A szerkesztő megjegyzése: akár most is kipróbálhatják a keresőnket!)

Mindemellett a változtatások azon a határon belül maradtak, hogy olvasóink a „megszokott" keol.hu weblap külsőt látják majd a képernyőn. Ráadásul a tartalom is a tőlünk megszokott marad. Bízunk abban, hogy elnyeri tetszésüket a megújult weblap, amit ugyanolyan gyakran keresnek majd fel a friss hírek miatt, mint eddig.