Új kollégákkal bővült a Füredi Autósiskola és Képző Központ oktatói csapata

Vissza a címlapra
Új kollégákkal bővült a Füredi Autósiskola és Képző Központ oktatói csapata

Sok tanuló szembesül azzal, hogy sokat kell várni a gyakorlati vezetés elkezdésére. Ennek oka főként a kialakult szakoktató hiány. Köztudott, hogy évek óta nem volt gépjárművezető szakoktatói képzés az országban, ezért is alakulhatott ki az oktatóhiány. A Füredi Autósiskola és Képző Központ most két új szakoktó kolléga érkezésével igyekszik az autóra kerülés idejét lerövidíteni. Varga Balázs és Flórián Péter gépjárművezető szakoktatók erősítik a népszerű autósiskola csapatát.

Mindkét oktató rendkívül sok kilométert tudhat már a háta mögött. Elhivatottak a szakmájuk iránt, ami nem csak tanítási módszerükben, de eredményeikben is megmutatkozik.

Akik jelenleg gépjárművezető szakoktatói képzésen vesznek részt, ők már egy teljesen új tanítási rendszerben kezdhetik meg tanulmányaikat. A felvételi regisztráció után, szigorított KRESZ vizsgát kell tennünk, a szóbeli elméleti felvételi után a gyakorlati vizsgák is szigorított keretek között zajlanak. A pszichológia, andragógia és a vezetéselmélet után kezdődnek el a záróvizsgák. A gépjárművezető szakoktatói hivatás nagy népszerűségnek örvend, azonban a szigorú feltételek miatt sokan lemorzsolódnak.

Füredi Autósiskola és Képző Központ