Tormási Autóház – a Külső-Szegedi útra költözik a Jász utcai szerviz

Vissza a címlapra
Tormási Autóház – a Külső-Szegedi útra költözik a Jász utcai szerviz

Ezúton tájékoztatjuk minden kedves Ügyfelünket, hogy 2017. május 19-én pénteken a Jász utca szervizünk átköltözik a Külső-Szegedi út 100. szám alatti telephelyünkre. (A fotón a Külső-Szegedi úti telephely látható)

A magasabb színvonalú ügyfél kiszolgálás érdekében cégünk vezetése úgy döntött, hogy a Tormási Autóház két telephelyen lévő szervizét egy szervizzé alakítja át a Külső-Szegedi út 100. alatt. Szervizünk a már hosszú évek alatt megszokott szolgáltatásokkal várja Önt!

A két szerviz „összeolvadását" követően Tisztelt Ügyfeleinknek továbbra is maximális kényelmet biztosítunk. Önök saját autójukkal érkeznek a Külső-Szegedi úti szervizbe, ahonnan a jármű leadását követően a Tormási Shuttle Service (teszt autókból álló flotta) járműveivel a sofőrök a kért címre szállítják Önöket. Amikor pedig elkészült a jármű, akkor Önért megyünk oda, ahol éppen akkor tartózkodik és kivisszük a szervízbe.

A szervizek összeolvadásával együtt az alkatrész raktárunk is a Külső-Szegedi úti telephelyünkre költözik. Kínálatunk, árukészletünk változatlan marad a későbbiekben is.

A karosszéria- és fényező műhelyünk a megszokott helyen várja Ügyfeleinket a Jász utca 24. szám alatt.