Toboroztak Bácsalmáson

Vissza a címlapra
Toboroztak Bácsalmáson

A Készenléti Rendőrség toborzó csoportja a bácsalmásiaknak tartott tájékoztatót.

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Bács-Kiskun megyében. A Készenléti Rendőrség toborzó csoportja 2022. augusztus 3-án a Bácsalmási Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán fogadta az érdeklődőket. A rendőrök a környékbeli álláskeresőknek tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Több tucat érdeklődő vett részt az elbeszélgetésen, és sokan távoztak felvételi egységcsomaggal.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.