Tartson velünk szeptember 24-én az Orgoványi Értékjáró Sétára!

Vissza a címlapra
Tartson velünk szeptember 24-én az Orgoványi Értékjáró Sétára!

A kellemes őszi időben ismerje meg Ön is Kecskemét és térségének kincseit, ami csak egy karnyújtásnyira van! Az értékjáró séta sorozat hetedik állomása Orgovány, ahol a kultúra közösségteremtő erő, ide invitáljuk Önöket!

Térségi Értékjáró Séta sorozatot szervez az Aranyhomok Egyesület nagy sikerrel, melyben tagtelepüléseikre tesznek kirándulást és ott a település értékeit felfűzve egy sétaútvonalra, töltenek el egy kellemes szombati napot a sétára jelentkező vendégekkel.

A séta indul: 2022. szeptember 24-én, szombaton 9 órakor az orgoványi Művelődési Ház elől, a Kossuth Lajos utca 71. szám alól. A programról részletesen tájékozódhat az Aranyhomok Egyesület Facebook oldalán is: https://www.facebook.com/akegyesulet, vagy az egyesület honlapján www.aranyhomok.hu  

Az orgoványi túrában helyet kap:

- a Dr. Tóth Zoltán emlékpark

- az Orgoványi Helytörténeti Gyűjtemény

- a Katolikus temető stációja

- a Hollósi Búvárbirodalom

- a katolikus templom

- a Regős Vendéglő - az ebéd fakultatív program

i0920Orgovany.jpg

Utazás egyénileg. A programokon a részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött, a Regős Vendéglőben elköltött ebéd kivételével, ez fakultatív program. Két töltött húsos étel közül lehet választani: a Basky betyár egy enyhén csípős helyi specialitás és választható cordon bleu is, mindkettő vegyes körettel.

Előzetes jelentkezését várják az [email protected] e-mail címen szeptember 23-ig (péntek), jelentkezésében írja meg, hogy az ebéden részt kíván-e venni és melyik ételt választja (egységesen 2.500,- Ft/fő). Bővebb információ: 06-30/931-1064.

A túra egész évben egyénileg is bejárható a Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció segítségével.

Galéria (8 kép)

Összes kép letöltése