Szolgáltatások változása a kecskeméti autóbusz közlekedésben

Vissza a címlapra
Szolgáltatások változása a kecskeméti autóbusz közlekedésben

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. tájékoztatja a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a kialakult járványügyi veszélyhelyzet miatt, a Városi Operatív Törzs véleményének kikérését követően, Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesterének döntése értelmében Kecskemét közigazgatási területén a helyi autóbusz közlekedésben és annak igénybevételében 2020. március 23-án üzemkezdettől további intézkedésig, minden naptári napra azonos módon, az alábbi még elégséges szolgáltatást vezeti be:

A személyes ügyfélfogadás szünetel

Tájékoztató

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. tájékoztatja a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Üzletszabályzat V.3. pontjában foglaltaktól eltérően, az Ügyfélkapcsolati Iroda személyes ügyfélfogadása 2020. március 23-tól további intézkedésig szünetel. A menetrendi információkra, és utazással kapcsolatos észrevételekre fenntartott +36 76/800-410 telefonszám továbbra is az utazóközönség rendelkezésére áll. Az utólagos bérletbemutatáshoz szükséges dokumentumokat az info@keko.hu e-mail címre küldhetik meg.


Egyvonalas bérletek értékesítésének felfüggesztése

Tájékoztató

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. tájékoztatja a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Üzletszabályzat 1. sz. mellékletében foglaltaktól eltérően, 2020. március 20-tól a kialakult járványügyi veszélyhelyzet miatt további intézkedésig az alábbi bérletek értékesítése szünetel:

• az egyvonalas havi bérlet,

• az egyvonalas félhavi bérlet,

• az egyvonalas kisgyermekes havi bérlet,

• az egyvonalas negyedéves bérlet.


Szolgáltatások változása a helyi autóbusz közlekedésben

IDE kattintva megtekinthetik az erről szóló tájékoztatót!