Szeptember végén megkezdik az Erzsébet Lakópark második ütemében készülő ingatlanok értékesítését

Vissza a címlapra
Szeptember végén megkezdik az Erzsébet Lakópark második ütemében készülő ingatlanok értékesítését

Jó ütemben épül a Szil-Coop Bevásárlóközpont melletti Erzsébet Lakópark. Nem csak az építés, hanem az értékesítés is, így újabb 93 ingatlan vevői számára nyílik meg szeptember végén a lehetőség arra, hogy otthonokat, illetve irodákat vásároljanak Kecskemét városközpontjától pár percnyi sétára, az épülő egyetemváros közvetlen szomszédságában, az M5-ös autópálya közelében.

- Tavaly októberben kezdtük el az Erzsébet Lakópark első ütemének építését. Az ingatlanok jelenleg félkész állapotban vannak. Várhatóan 2018 január-februárban készülnek el, és a 86 lakásból, valamint 7 irodából már csupán 2 lakásnak és 3 irodának nincs tulajdonosa - mondta Szilvási József, a Szilvási Invest Kft. ügyvezetője.

A második ütemben - mely tükörképe lesz az elsőnek - ugyancsak 86 lakást, valamint 7 irodát értékesítenek. Szilvási József szerint várhatóan szeptember végétől. Ezeket az ingatlanokat 2018. decemberében adják majd át.

Az ingatlanokról az erzsebetlakopark.hu weboldalon lehet tájékozódni. Jelentkezni azonban csak személyesen tudnak majd a vevők, a Szil-Coop Bevásárlóközpont hátsó sarkán lévő Erzsébet Lakópark Értékesítési Irodában. Ahol az egyedi kialakítási igényeket is meg tudják beszélni az iroda munkatársaival.

Galéria (11 kép)

Összes kép letöltése