Szépészeti ágazatban tanuló kecskeméti fodrász-és kozmetikusok sikere

Vissza a címlapra
Szépészeti ágazatban tanuló kecskeméti fodrász-és kozmetikusok sikere

A KSZC Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának 10-14. évfolyamos fodrász és kozmetikus tanulói Nyíregyházán, a jubileumi XV. Szabolcs Kupa Nemzetközi Szépészeti Versenyen képviselték városunkat. Rendkívül szép sikert elérve.

A közel 200 fős mezőnyben 14 kategóriában indultak a kecskemétiek. A fodrásztanulók közül a Marcell-hullám készítésében Pócs Bettina 2. helyezést, a nappali alkalmi fonásban Simon Nikolett 7., Tóth Brigitta 10., az alkalmi fonásban Csík Edit 9., Juhász Fanni pedig 10. helyezést ért el a közel 60 fős mezőnyben.

Nyitrai Dóra a zsűri különdíját kapta nappali sminkjéért. Az alkalmi „Hollywood csillaga" sminkek versenyében hetedik lett Patonai Éva. Az előkelő második helyezést Farkas Lili szerezte meg, aki ezért a munkájáért több szakmai díjat is kapott. Felkészítő tanáraik: Sztakó Erika, Maczkó Andrea, Bakóné Baranyi Györgyi és Zoboki Ilona.

A versenyzők és felkészítőik ezúton is köszönik a Kecskeméti Szakképzési Centrum támogatását. Az eredmények tükrözik a kecskeméti szépészeti szakgimnáziumi képzés színvonalát: az ágazatban először mérették meg magukat kecskeméti tanulók, kiemelkedő színvonalon.

Galéria (19 kép)

Összes kép letöltése