Széchenyivárosi Zöld és Pont: Minden idők legsikeresebb jótékonysági ételértékesítése

Vissza a címlapra
Széchenyivárosi Zöld és Pont: Minden idők legsikeresebb jótékonysági ételértékesítése

A Széchenyivárosi Zöld és Pont Civil Társaság történetének minden idők legsikeresebb jótékonysági ételértékesítése történt 2024. május 12-én, vasárnap Kecskeméten - tájékoztatta hírportálunkat Szamler László (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő. (Fotók: Szamler Photography)

- Társaságunk, a Széchenyivárosi Zöld és Pont Civil Társaság megalakulása óta számos jótékonysági adománygyűjtő eseménynek volt szervezője - mondta Szamler László. - A covid-járvány idején éppúgy, mint az ukrajnai háború kitörésekor, vagy a felsősófalvi közösségi ház leégésekor, a földeáki árván meredt gyermekek megsegítésekor, a varázstáska akciókor, vagy éppen a családi erőszak áldozataivá vált gyermekek karácsonyának szebbé tételekor. Civilszervezetek, vállalkozások, intézmények és magánszemélyek összefogásával minden alkalommal sikerült a kitűzött célt elérnünk. Nem volt ez másként a Helyi Termék Ünnep és Hungarikum Fesztivál alkalmával szervezett „Jótékonysági Hírös Bográcsos Ebéd" elnevezésű eseményen sem.

A Közösségi Értékeink Szolgálatában Egyesület és a Vigáni Pizzéria felajánlásaként 200 adag gulyást értékesítettünk vasárnap délben. Eddig, ebben a programban szervezett alkalmak közül, messze ez volt a legsikeresebb jótékonysági ételértékesítésünk. A kétszáz adag gulyásleves nem egész egy óra alatt elfogyott. Hálás szívvel köszönjük mindazoknak, akik eljöttek és adományaikkal támogatták a Gyerkőcök Közhasznú Alapítványt. Külön köszönetünk a Helyi Termék Ünnep és Hungarikum Fesztivál szervezőinek azért, hogy ismét lehetőséget biztosítottak a rendezvény helyszínén.

Galéria (16 kép)

Összes kép letöltése