Partnertalálkozó és Gazdaságfejlesztési Fórum a CAMPUS-ban

Vissza a címlapra
Partnertalálkozó és Gazdaságfejlesztési Fórum a CAMPUS-ban

- Közösséget kovácsolunk, és ennek a közösségnek az ereje a város óriási, lüktető szíve - mondta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester kedd este, a IV. Kecskeméti Gazdaságfejlesztési Fórum megnyitóján, mely egyben partnertalálkozónak is helyet adott. Az eseményen minden év végén a legeredményesebb vállalkozásaink vezetőit látják vendégül, megköszönve az egész éves együttműködést, együttgondolkodást  - írta meg a hiros.hu (Fotók: Vincze József)

Hagyományossá vált Kecskeméten, hogy a Megyei Jogú Város Önkormányzata az év végén partnertalálkozó keretében hálálja meg partnereinek, cégeknek, cégvezetőknek azt a munkáját, mellyel Kecskemét fejlődését segítik, és hozzájárulnak a város eredményeihez. Ezek a partnertalálkozók pedig kiváló lehetőséget adnak arra, hogy a résztvevők kötetlen keretek között beszélhetnek eredményeikről, tapasztalataikról, és a terveikről is.

A CAMPUS aulájában megrendezett eseményen Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere köszöntötte a résztvevőket, és kiemelte az új helyszín különlegességét is. Elmondta, vannak, akik szerint a CAMPUS túl modern, holott véleménye szerint a mai világban nem lehet valami túl modern. Ahhoz, hogy megfeleljen a fejlődésnek, a változásoknak, előre kell nézni, jövőben kell gondolkodni.

- Minden változik körülöttünk, a technikai vívmányok összes előnyét élvezhetjük és használhatjuk. Azonban rajtunk múlik, hogy helyesen tesszük-e mindezt. Hiszen ezzel együtt megváltoztak az értékrendek is, és valljuk be, nem feltétlenül mindig jó irányban. A mesterséges intelligencia lassan legyőzi az embert, de vannak dolgok, melyeket nem tud, ezek pedig felértékelődnek, mert ezekre csak az ember képes. Gondolkodásra, és az egymásra figyelésre. Ezért is döntöttünk úgy, hogy mai rendezvényen nem csak arról számolunk be, mi mindent értünk el, hanem bemutatjuk azt is, hogy milyen kemény munka van emögött - emelte ki beszédében a polgármester.

(szöveg forrása: hiros.hu)

Galéria (86 kép)

Összes kép letöltése