Országos Úszóbajnokságot tartottak Kecskeméten

Vissza a címlapra
Országos Úszóbajnokságot tartottak Kecskeméten

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tizedik alkalommal rendezte meg a Belügyminisztérium Országos Úszóbajnokságát.

A 2022. évi országos versenyt november 23-án – immár a hagyományoknak megfelelően – a Kecskeméti Fürdőben bonyolította le a megyei rendőr-főkapitányság. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményt Menczer Gusztáv, a Belügyminisztérium Személyügyi Helyettes Államtitkárság főtanácsadója nyitotta meg, a versenyzőket pedig a szervező főkapitányság vezetője köszöntötte.

A bajnokságon a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó 20 szerv összesen 186 versenyzőt indított, akik négy korcsoportban, három úszásnemben, illetve váltóversenyeken mérték össze erejüket.

Az összetett csapatversenyben a Terrorelhárítási Központ úszói végeztek az I. helyen, II. helyezett a Készenléti Rendőrség csapata lett, míg a III. helyet a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzői szerezték meg.

Országos rendőrfőkapitányi különdíjban részesült a két legeredményesebb, állományban lévő rendőr: Nagy Eszter, Budapesti Rendőr-főkapitányság és dr. Vizi Krisztián, Készenléti Rendőrség.

Belügyminisztériumi különdíjban részesült: Balogh Zsolt, Miskolci Rendvédelmi Technikum.