Online rendezték meg Kecskeméten a Vállalkozó Nők Világnapját

Vissza a címlapra
Online rendezték meg Kecskeméten a Vállalkozó Nők Világnapját

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara második alkalommal szervezte meg a Vállalkozó Nők Világnapját Kecskeméten 2020. november 20-án, péntek, 9.30-17.00 óra között. Az online eseményen a részvétel ingyenes volt, azonban regisztrációhoz kötötték. (Fotók: keol.hu / Kovács Réka)

A szervezők célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a vállalkozó nők gazdaságban betöltött szerepére. Valamint helyi közösséget építsenek, és az együtt gondolkodással elősegítsék a női vállalkozások fejlődését.

Az online eseményen Utasi Melinda, a BKMKIK gazdasági igazgatója, projektmenedzser köszöntötte a résztvevőket. Majd Keveházi Kata, a Vállalkozónők Világnapja magyarországi nagykövete mutatta be a „Nők a vidékfejlesztésben, nők a gazdaságfejlesztésben" című kézikönyvet.

A Hétfa Kutató Intézet és Elemző Központ kisfilmjét, mely az járványügyi helyzet hatását elemezte a női vállalkozók körében a Budapest Bank nőknek szóló „Dobbantó pénzügyi programja" követte. Végül kerekasztal beszélgetést és workshopot rendeztek a nők vidékfejlesztésben, valamint gazdaságfejlesztésben betöltött szerepéről, lehetőségeiről.

Galéria (16 kép)

Összes kép letöltése