Online folytatódik a Hírös Kecskemétiek pódiumbeszélgetés

Vissza a címlapra
Online folytatódik a Hírös Kecskemétiek pódiumbeszélgetés

Online rendezik meg a Hírös Város Turisztikai Központ „Hírös kecskemétiek" című sorozatának következő pódiumbeszélgetéseit 2021. február 23-án, március 2-án és 9-én. Ezúttal is három ismert kecskeméti személyiség mesél a pályájáról, sikereiről és terveiről. A három beszélgetést egyesével sugározzák, hétről hétre, keddenként, 19 órás kezdéssel.

Meghívott vendégek:

• Kurdi Viktor, a Bácsvíz Zrt. elnök-vezérigazgatója, a BKM-i Kereskedelmi és Iparkamara általános alelnöke, a Magyar Víziközmű Szövetség elnöke, BKM-i VOSz „Év menedzsere" 2017., Kvassay Jenő emlékérem 2016. díjazottja.

• Kalmár Ágnes művészettörténész, főmuzeológus, a Kecskeméti Katona József Múzeum Szórakaténusz Játékmúzeuma és Műhelye tematikus múzeum vezetője.

• Hajdú Melinda a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésznője, a 2016/2017-es évad legjobb színésznője, Latabár-díj Kecskemét-2012/2013 díjazottja.

A beszélgetések közvetítésének időpontja:

Kurdi Viktorral: 2021. február 23. kedd 19 óra,

Kalmár Ágnessel: 2021. március 2. kedd 19 óra,

Hajdú Melindával: 2021. március 9. kedd 19 óra.

A beszélgetések a kezdő időpontoktól folyamatosan megtekinthetőek lesznek.

A beszélgető partner: Kriskó János

A közvetítéseket a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, illetve a Hírös Város Turisztikai Központ YouTube csatornáján és facebookján lehet megtekinteni, valamint a KTV is fő műsoridőben sugározza majd.