Nőnek lenni jó! Ez volt immár a 7. konferencia

Vissza a címlapra
Nőnek lenni jó! Ez volt immár a 7. konferencia

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában 2018. március 9-én, pénteken délután hetedik alkalommal rendezett „Nőnek lenni jó" konferencián a generációk témaköre került a középpontba: nagyszerű előadók és fotósok segítségével.

A rendezvény hangulatát és szellemiségét nagyon jól jellemezte a kezdeményezés mottója: „Inspiráció, értékteremtés, kapcsolatépítés." Olyan példákat, életstratégiákat mutattak be az eseményen, amelyek segíthetnek a nőknek a karrier, valamint a családi- és magánélet kiteljesítésében.

Bár minden meghívott előadó kiváló szaktekintély volt, Csatosné Harmati Erika, a Nőnek lenni jó! konferencia főszervezője már a konferenciát megelőzően hangsúlyozta: az igazi cél, hogy a résztvevők megismerhessék a pozíció mögötti embert.

A program főtámogatói a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a MetLife, illetve helyi vállalkozások voltak. A péntek délutáni megnyitón pedig elhangzott, hogy a belépőjegyekből származó bevételből két kecskeméti szervezetet, az Élethinta Alapítványt és az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítványt segítik a szervezők.